go ninja sports CLUB

Vi är idrottsklubben som är öppen för alla aktiva.
Här räknas alla sporter!
Upplev glädjen i att kämpa tillsammans.

DSC05564.jpg

Varför startades Go Ninja Sports Club?
Go Ninja Sports Club är en ideell förening som startades i april 2018 på initiativ av företaget Global Gaming 555. Syftet med klubben var och är att ta död på soffpotatisen. Vi vill väcka Ninjan i dig för att inspirera till en mer aktiv och hälsosammare livsstil.

Vem får vara medlem?
Du måste vara minst 18 år. Go Ninja Sports Club är öppen för alla som är medvetet aktiva i någon form. Alla sporter räknas!

Varför ska jag vara medlem i Go Ninja Sports Club?
I klubben finns glädjen i att kämpa tillsammans. Hos oss är allt möjligt.

Klubben står för hälsa och tillsammans delar vi med oss av varandras tips, upplevelser och erfarenheter på Facebook och Instagram.  Allt för att inspirera till en aktivare och hälsosammare livsstil.

Som medlem bjuder klubben in dig till olika evenemang genom att lotta ut startplatser och emellanåt även VIP-paket. I paketet kan träningskläder bl.a. ingå.

Tillsammans har vi passionen för idrott och tillsammans kan vi nå våra mål. Var med oss på vår spännande resa mot en aktivare och hälsosammare livsstil.

Vilka lopp kan jag som Ninja delta i?
Det finns inga begränsningar på vilka lopp en Ninja kan delta i.

Vad kostar det att vara medlem?
Självklart är allt gratis.

Vad händer i klubben 2018?
Varje år kommer Go Ninja Sports Club att finnas representerad lite extra på ett antal evenemang i Sverige. Under 2018 är det vid Toughest i Malmö, Halvvättern, Semesterracet i Vimmerby, Kalmar Swimrun och Kullamannen Trail. Vid dessa tillfällen har du som medlem i klubben möjlighet att tävla om vårt VIP-paket. I VIP-paketet ingår alltid startplats, men sedan varierar innehållet beroende på evenemang.

Vill du att vi ska dyka upp och uppmärksamma ett visst event? Tipsa oss här!

”Ninjan härstammar från Japans berg för över 800 år sedan och beskrivs som en krigare som förknippas med sinne för lagarbete. Som när de byggde mänskliga plattformar för att hjälpa varandra över en brant vägg. De utmärkte sig även genom att tänja sina fysiska och mentala gränser för att nå personliga och gemensamma mål.

Vi på Go Ninja Sports Club tror att många bär på en ninja inom sig i sin passion för idrott och att våga sätta ambitiösa mål som vi kan nå tillsammans! Gå med i klubben och känn ninjaandan redan idag. Go on, be a Ninja!”